Cand vine vorba de un „stil de viata sanatos”, cel mai bine este sa ne intoarcem la conexiunea cu natura, cu ce ne ofera ea, in special cand ne ofera. Acum, fiind toamna, se lasa frigul, iar gripa este un dusman foarte comun, insa putem sa ne aliem cu diverse alimente specifice perioadei pentru a face fata.

O optiune excelenta pentru a ne bucura de miracolul toamnei, dovleacul, este supa crema de dovleac, deci, dragilor, dupa cum v-am promis, reteta supei crema de dovleac:

  • baza supei: 2 cartofi medii, 2 morcovi medii, o ceapa, obtional un pastarnac; se adaugă 10g sare si se fierb foarte bine;
  • separat se coace dovleacul placintar la cuptor;
  • jumatate din dovleac plus baza se imprietenesc în blender;
  • mod de servire: se toarna supa crema in bolul preferat peste care punem seminte trase în tigae.

Asadar nu este cel mai greu preparat, insa este unul cu siguranta sanatos precum si delicios. Va multumesc pentru atentie, va doresc pofta de viata sanatoasa !